Tietoja minusta

                                                                          Kuka minä olen?

Olen 39 vuotias, Janakkalalainen, 3 lapsen äiti, vaimo, yrittäjä, "kotieläintarhan" huoltaja  ja visionääri joka on varustettu myös maalaisjärjellä.

Jo pienestä pitäen olen ollut kiinnostunut eläimistä, käsillä tekemisestä ja yrittämisestä sekä itseäni pienempien hoitamisesta, sekä lukemisesta ja kirjoittamisesta.
-Jo ala-aste ikäisenä tiesin, että haluan äidiksi- ja maatilan emännäksi. 

Vanhin lapseni on jo reilu 15 vuotias, joten äitiyttä on saanut jo jonkin aikaa harjoittaa, maatilaa ei vielä ole, mutta oma pieni eläintarha "Turenki Zoo" meillä jo on.
Eläimetkin ovat kuuluneet elämääni lapsuudesta lähtien ja lähestulkoon ensimmäisiä asioita joita ensimmäiseen omaan kotiini hankin, olikin koira. 

Asumme Turengin keskustan liepeillä, vanhassa rintamamiestalossa jota olemme itse remontoineet.
Siinä puuhassa oppii yhtä jos toista ja tänä päivänä tiedonhaku on tehty varsin helpoksi mikä helpottaa asioihin syventymistä, kunhan muistaa olla lähdekriittinen. Kädessä pysyy hyvin niin vasara, piikkauskone kuin pensselikin.

Kotonamme asustaa miehen ja lasten lisäksi koiria, kissa,viljakäärme, kummitussirkkoja sekä akvaariokaloja (ja rapuja sekä kotiloita) ja aksolotleja . Meillä on ollut myös hiiri, kääpiöhamsteri ja unikekoja, pupuja ja kanoja.

Oma talo on myös mahdollistanut oman verstaan jossa pääsen toteuttamaan itse suunnittelemiani tuotteita.
Lapsetkin osallistuvat oikein mielellään kaikenlaisiin hommiin.

Visioissani ja sisustusratkaisuissani hyödynnän paljon myös kierrätysmateriaalia, tahdon että jokaisella on mahdollisuus juuri sellaiseen kotiin josta pitää. 
Usein pienillä (ja edullisillakin) ratkaisuilla voi saada aikaan suuria muutoksia kodissaan, niistäkin jaan mielelläni vinkkejä,
Sisustustuotteiden tekeminen asiakkaille alkoikin oikeastaan "puolivahingossa", kun tein omaan kotiin ja tuttaville erilaisia tuotteita, sisustustikkaita ja hyllyjä.

Pidän myös ihmisten auttamisesta, keskusteluista, leipomisesta ja siivoamisesta, monenlaisesta tekemisestä.

Ajatus oman yrityksen perustamisesta hautui mielessä useita vuosia, ennen kuin viimein päätin tehdä unelmista totta nyt enkä vasta "sitten joskus".

Minulla on halu tehdä työtä josta nautin ja haluan että sama tunne välittyy myös asiakkaalle. Olen täällä juuri Sinua varten!
Työssäni pidän tärkeänä asiakkaan arvostamista ja kohtaamista, luotettavuutta, rehellisyyttä ja aitoa välittämistä.
Sitä, että tehdään mitä luvataan ja asiat hoidetaan kunnolla eikä vain sinne päin. Haluan palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Koulutus ja kokemus

Olen suorittanut sekä ensiapukurssin, että alkusammutuskurssin,
vanhustenhuollon laitosapulaisen täydennyskoulutuskurssin,
omaishoitajakurssin, lasten perhepäivähoitoon valmistavan kurssin sekä opiskellut
koululaisten iltapäiväkerhotoimintaa, etiikkaa, erityispedagogiikkaa, monikulttuurisuutta ja sosiologiaa sekä kodinhoitoa ja laitossiivousta.
Kokemusta on myös erityislapsista.

Työskennellyt olen mm. keittiöapulaisena, lähiöemäntänä ja erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä.

Kaikissa asiakassuhteissa minulla on vaitiolovelvollisuus, toimin luottamuksellisesti ja pidän sovituista asioista kiinni.

Kuulun ennakkoperintärekisteriin ja palveluni ovat kotitalousvähennyskelpoisia.

"Voit saada kotitalousvähennystä kotitaloustyöstä, jota teetät kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Tällaista työtä ovat esimerkiksi siivous, lastenhoito, asunnon remontointi ja tietotekniikkalaitteiden asennus."

Lisätietoa löydät  https://www.vero.fi/henkiloasiakkaat/verokortti-ja-veroilmoitus/tulot-ja-vahennykset/kotitalousvahennys/

SOITA 044 516 0784 ja kysy lisää tai laita sähköpostia